Resultats de la cerca frase exacta: 551

Diccionaris terminològics
141. dieta paleolítica
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Règim alimentari basat en la dieta atribuïda als humans del paleolític, consistent sobretot en el consum de carn, peix, verdura, fruita i arrels. [...]
142. porc lacat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat de carn de porc típic de la cuina xinesa que s'elabora rostint en un forn tires de carn, tradicionalment enfilades en un ast, que prèviament s'han untat amb una barreja de mel, espècies, tofu i salses diverses, i s'han deixat assecar. [...]
143. xix kebab
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Broqueta feta amb trossos de carn, generalment de be, intercalats amb verdures, marinada i preparada a l'estil de la cuina de la Mediterrània oriental. [...]
144. xòped
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Embotit cuit elaborat amb una pasta fina feta de carn i greix de porc, vedella, pollastre o gall dindi capolats i barrejats amb petits daus de carn magra. [...]
145. polpeta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Filet de carn o de peix enrotllat i farcit. [...]
146. bresa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Conjunt d'hortalisses, verdures, espècies, etc., tallades a trossos de 2 a 3 cm, amb què es fondeja generalment una bresera per a coure-hi un aliment, especialment carn, en oli, mantega o llard. [...]
147. farcellet de brou xinès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de pasta de la cuina xinesa en forma de farcellet, elaborada amb farina de blat i aigua i farcida de gelatina de brou i carn, generalment de porc, que es consumeix cuita al vapor. [...]
148. xurrasco
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Carn, generalment trossos grossos del costellam del bou o la vedella, cuita a la brasa o en una graella a l'estil de l'Amèrica del Sud, especialment de l'Argentina, l'Uruguai i el Brasil. [...]
149. empanar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Embolcar carn o altra vianda amb pasta per coure-la després al forn. [...]
150. auxiliar de cuina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona que fa tasques de suport a la cuina d'un restaurant, com ara netejar els estris i la maquinària de la cuina, netejar i tallar verdures i determinats tipus de carn, peix i marisc, ajudar a fer plats senzills, etc. [...]
Pàgines  15 / 56 
<< Anterior  Pàgina  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  Següent >>